Rakennuspaikka Tammisaaren lähellä sijaitsee kapean lahden rannalla ilta-auringon suuntaan laskevalla metsäisellä rinteellä. Luonnonkaunis ympäristö on haluttu säilyttää mahdollisimman koskemattomana ja rakennusaikana on huolehdittu, että ympärillä seisovat koivut säilyvät vahingoittumattomina jääden suojaamaan oleskelutiloja keskikesän auringonpaahteelta. 

Puurakenteinen kesäasunto on sovitettu maisemaan porrastamalla se rinteeseen ja antamalla käsittelemättömän kuusipinnan vuosien mittaan rauhassa harmaantua. Rakennus on L-muotoisen lapekaton alla jaettu kahteen erilliseen suorakaiteen muotoiseen siipeen, joiden väliin syntyy luonteva sisäänkäyntiterassi pitkällä näkymällä puiden läpi alas kohti rantaa. Pohjoiseen suuntautunut viileämpi ja hämärämpi makuuhuonesiipi on erotettu valoisasta ja vilkkaasta oleskelutilasta, joka visuaalisesti jatkuu lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden kautta ulos terassille kohti rantaa ja ilta-aurinkoa.

Vaihe

Valmistunut 2001

Laajuus

100 m2