Maasta arkkitehtuuria – Päivölän koerakentamishanke massiivisavesta. 
Kiinteistönomistajat halusivat pihasuunnitelman, joka kunnioittaisi 50-luvun suojeltua asuin- ja liikerakennusta, jonka he olivat pelastaneet kunnostamalla sen uudenaikaisiksi toimisto- ja työtiloiksi. Tontin sijainti Mäntsälän liikekeskustan ytimessä ja paikan historia innoittivat muotoilemaan tontille uuden rakennusosan puretun siipirakennuksen paikalle. Syntyi idea torimaisesta sylistä, kaupunkilaisten kokoontumispaikasta parkkipaikkojen tilalle.

Vaihe

Rakennuslupa myönnetty 09/2019

Tilaaja

Yksityinen kiinteistönomistaja

Laajuus

uutta liiketilaa n. 80 m2 

Työryhmä

Kristiina Kuusiluoma, Martino De Rossi, paikallinen ravintoloitsija, Vihdin betoni, Hanno Burtscher

Julkaistu

ARK-lehti, Archinfo

Näyttely

Hesinki Design Week 2019 – Unelmia paremmasta maailmasta